SBS Väggladdare 25W. Svart


SBS Väggladdare 25W. Svart
Art.nr. TETRPD25W
Minsta antal: 1 st

SBS Power Delivery laddare 25W är en liten laddare perfekt för användning på tåget, på flygplatsen eller var som helst med ett europeiskt eluttag. Anslut din enhets USB- eller USB-C-kabel till denna laddare för att hålla din smartphone eller surfplatta laddad.

Ultra snabb laddning
USB-C-utgången är designad för din iPhone, Samsung eller någon annan enhet som är kompatibel med Power Delivery. Kraften på 25W möjliggör ultrasnabb och säker laddning. USB-C-kontakten är perfekt för laddning i sista minuten.

Säker laddning
Om du ansluter enhetens kabel till den gröna 18W USB-porten kommer du att dra nytta av Adaptive Fast Charge-tekniken. På så sätt kommer din smartphone eller surfplatta att laddas inte bara snabbt utan också säkert, vilket undviker överhettning och kortslutning. Din enhets batteri är helt i säkerhet med denna laddare.

Ladda två enheter samtidigt
Med 25W Power Delivery Charger kan du ladda två enheter samtidigt. Du behöver inte längre välja mellan din smartphone eller surfplatta, och du behöver inte längre bära flera väggladdare. Om du laddar två enheter samtidigt, kommer USB-C-porten inte att aktivera Power Delivery-teknik, men kommer fortfarande att ge snabbladdning.
• 1 USB-C-port med 25 W Power Delivery-teknik
• 1 USB-A-port med 18 W adaptiv snabbladdning
• EU-kontakt
• Laddningstiderna beror på batterikapaciteten hos den enhet som laddas

Pris 256,00 kr

Produktfärg

Svart

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Nuvarande 85

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.Liknande produkter